Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της Ημέρας - Τα χημικά, οι γύφτοι και οι Ελ



Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της Ημέρας 06.03.2012


Γενναίοι και γενναίες, αγανακτισμένοι και ανώνυμοι, χρεοκοπημένοι και συνταξιούχοι, η άνοιξη έφτασε(;) και στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αν και στους περισσότερους από εμάς, όλοι οι μήνες μοιάζουν πια ίδιοι

. Σε αυτούς τους "ενδιαφέροντες καιρούς" όπως θα σημείωνε, η αρχαία κινέζικη κατάρα, το ramnousia, πιστό στο ραντεβού του, θα προσπαθήσει να ρίξει λίγο φως στο σκοταδισμό των ΜΜΕ.

"Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρώην υπουργός προστασίας του πολύ πλούσιου πολίτη και νυν υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής. Αρχικά να θυμίσουμε στο Χρηστάρα, πως η αντίδραση, έπεται της δράσης και εν συνεχεία να τον ευχαριστήσουμε θερμά, για τη μεγαλοψυχία που έδειξε, με το να μη διατάζει, την άμεση εκτέλεση όσων συμμετέχουν σε πορείες διαμαρτυρίας. Ο νυν υποψήφιος συνέχισε λέγοντας πως "ουδέποτε εδόθη εντολή να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις επειδή προκαλούσαν προβλήματα στην κυβέρνηση", εννοώντας προφανώς, πως οι άνδρες των ΜΑΤ ενεργούσαν αυτοβούλως, προφασιζόμενοι σεξουαλικές διαταραχές, άσχημη παιδική ηλικία, δυσκολία κοινωνικοποίησης κτλ.

Hint: Την επόμενη φορά που θα κατέβεις σε πορεία, πάρε μαζί σου μια στολή μπάτσου. Αφού ενημερώσεις τους γύρω σου ώστε να μη δεχτείς επίθεση, φόρεσε τη και στη συνέχεια σπάσε 2 αυτοκίνητα και 2 καταστήματα μεγάλων εταιρειών, βιντεοσκόπησε τα και παρέδωσε το υλικό στα media. Τί, δηλαδή αυτοί είναι πιο μάγκες;

Στο ΠΑΣΟΚ, μπορεί να κατάλαβαν που πάει το πράμα, αλλά δεν κόβουν τις παλιές καλές συνήθειες. Έτσι, για να ψηφίσεις το νέο αρχηγό του κόμματος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για την κατάσταση της χώρας, θα πρέπει να καταβάλεις το ποσό των 2 ευρώ. Μπορεί η δημοτικότητα του κόμματος να θυμίζει θερμοκρασίες Νευροκοπίου, μπορεί το 87% των Ελλήνων να τους θέλει στη φυλακή, μπορεί ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία να είναι 3 πλήρως αποτυχημένοι πρώην Υπουργοί, αλλά... τα λεφτά θα σας τα πάρουνε ακόμα και τώρα. Τόσο γύφτοι.

Ο "εγώ ως αυριανός αρχηγός" τελικά κάτι ήξερε.


Στο gossip κομμάτι των ειδήσεων μας, συνέχεια στο σήριαλ Καρατζαφέρη - μεταγραφών, έδωσε με τις δηλώσεις του ο Μάκης ο Ροπαλοφόρος. Το σκληρό αγόρι δήλωσε: "Υποθέτω ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα ταυτόχρονα" Ωωω! τι του είπε... περιμένουμε με περίσσια αγωνία και καφεδάκι ελληνικό, την ανταπάντηση του οραματιστή Γιώργου και είμαστε σίγουρες, ότι θα είναι καταιγιστική.

Τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θέλουν τον Άδωνις, να απαρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή στο κόμμα του Αντώνη του Σαμαρά, είναι τεχνητά, προπαγανδιστικά και ανθελληνικά. "δηλαδή, αναρωτιέμαι πραγματικά, έχετε σώας τας φρένας; Άδωνις για Σαμαρά και ΝΔ 1 και Άδωνις για Σαμαρά και ΝΔ 2


Όχι στο κίνημα της πατάτας. Όχι στην "εκστρατεία προπαγάνδας" των ΜΜΕ. Όχι στον αποπροσανατολισμού του λαού της αγροτιάς. Όχι στην εκμετάλλευση των λαϊκών στρωμάτων από το κεφάλαιο. Ποιος άλλος; Το ΚΚΕ. Εντάξει, αξύριστα κεφάλια, δεν είπε κανείς ότι το κίνημα της πατάτας θα ρίξει τον ανεξέλεγκτο καπιταλισμό, ούτε ότι θα σας πάρουν τις λιμουζίνες και θα σας δώσουν Yugo, αλλά ποιο σκατά είναι το πρόβλημα σας; Με κουράσατε.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι Πυγμαίος/Ρήγας Φεραίος/Ωραίος/Μοιραίος/Χερσαίος/Λαρισαίος.


Γενόσημα: Τα γενόσημα είναι ελεγμένα φάρμακα, πολλές φορές όμως χαμηλότερης ποιότητας και απόδοσης από τα άλλα φάρμακα, καθώς η σύσταση τους μπορεί να διαφέρει. Όπως γνωρίζουμε η χώρα είναι στα πρόθυρα (χαχαχαχ) χρεοκοπίας, επομένως η χρήση γενοσήμων φαρμάκων κρίνεται αναγκαία. Στα φαρμακεία θα υπάρχουν και τα ακριβά/καλά φάρμακα, για όσους πλούσιους απέμειναν, όπως και στο σούπερ μάρκετ υπάρχουν ακριβά και φτηνά προιόντα ενός συγκεκριμένου είδους. Και μιας και είπαμε σούπερ μάρκετ, η συμφωνία που έκλεισε ο ΓΑΠ με την εβραϊκή εταιρεία πώλησης φαρμάκων Super-pharm, αρχίζει να έχει περισσότερη λογική έτσι δεν είναι;

Τελικά έχουμε πετρέλαιο όπως έχουμε βαρεθεί να λέμε, έκανε λάθος ο Παπανδρέας και θα μας βοηθήσουν να το βγάλουμε οι καλοί μας φίλοι και ταυτόχρονα πιο σατανικοί άνθρωποι στον κόσμο, οι Εβραίοι. Δείξε μου τους συμμάχους σου να σου πω ποιος είσαι.

Πήραν περιοχές φιλέτα, παίρνουν το πετρέλαιο μας, και τώρα θα μας πουλάνε και φάρμακα. Isn't It wonderful?


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η NASA σε πρόσφατη ανακοίνωση της, ανέφερε ότι αναμένονται μεγάλες ηλιακές καταιγίδες προς το τέλος του 2012, οι οποίες πρόκειται να προκαλέσουν κοσμογονικά φαινόμενα στη Γη. Ας ελπίσουμε ως τότε, να έχουν επιστρέψει τα 20 εκατομμύρια Ελλήνων, γνωστοί και ως ΕΛ , που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Σύριο και να μας σώσουν από τα χειρότερα.


ΑθλητικάΚλείνει σιγά σιγά ο μεταγραφικός κύκλος στη Νέα Δημοκρατία, με την ενσωμάτωση των Άδωνις και Μάκις. Ο κοντός φωνακλάς και ο ροπαλοφόρος μπαμπουίνος, ταίριαξαν αμέσως με το κλίμα της νέας τους ομάδας και ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει έτοιμος για την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.



ΚαιρόςΘα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι Μάρτιος και έχει ψύχρα. Ή.. να νοικιάσουμε στούντιο, να πληρώσουμε ειδικά εφέ, να προσλάβουμε παρουσιαστή/τρια, να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο και αυτό που διαβάσατε πριν να στοιχίσει 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακόμα το ψάχνουμε, θα δούμε.



Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε. κάνουν κακό στην υγεία.





Πηγή: Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της Ημέρας - Τα χημικά, οι γύφτοι και οι Ελ - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου